Goedkoop hotel in Rome


Een stedentrip of vakantie in Rome

Grote pleinen (Piazze)

 

De Pleinen van Rome zijn één van de belangrijkste attracties van de Italiaanse hoofdstad, dit is het hart van de stad zelf. Op de pleinen ontmoet men elkaar om te praten met vrienden, voor evenementen of voor het dagelijkse happyhour. 

Piazza del Campidoglio bij Capitol Hill is het hoofdkwartier van de Italiaanse regering. Piazza Venezia ligt middenin de stad.  Piazza Navona is bekend om zijn spectaculaire barokke archtectuur;.Piazza di Spagna is een meesterwerk uit de 18e eeuw met de beroemde Spaanse trappen en, last but not least, St Peter's Square is de majestueuze toegang tot St Peter's Basiliek, het centrum van het christendom.

Romeinse Basilieken en kerken

In Rome zijn er ongeveer 19 basilieken bevinden, de drie bekendste zijn de  Basilica San Pietro 's werelds grootste basiliek van hetChristendom,  San Giovanni Laterano dit is de vooormalige zetel van de bisschop  en de oudste kerk in de wereld, Santa Maria Maggiore. 

Oude Rome bezienswaardigheden

 

Colosseum, de grootste structuur van zijn soort in het oude Rome, het duurde ongeveer 10 jaar om het elliptische-vormige Colosseum  te bouwen. Het is het centrum van het oude Rome , waar de gladiatoren en dier gevechten werden gehouden, dit is zeker de top toeristische attractie in Rome.

 

Forum Romanum, het centrum hierom heen is het oude Rome ontwikkeld . Hier bevindt zich het  zakelijke hart van Rome.

 

Vaticaanstad (Citta del Vaticano), de pauselijke residentie is gebouwd op het graf van Saint Peter. Het Vaticaan als soevereine staat binnen een staat wordt verzekerd door het Verdrag van Lateranen van 1929, gekenmerkt door de bouw van een nieuwe weg, de Via della Conciliazione. Dit leidt van de enorme St Peter's Basiliek tot Castel Sant' Angelo, een monument voor een veel grimmiger verleden.

 

Vaticaan is de kleinste staat in de wereld, gevestigd in Rome in Italië.

 

Er zijn  11 Vaticaanse musea met de gerestaureerde Sixtijnse kapel van Michelangelo als hoogtepunt. De Vaticaanse tuinen zijn een betoverende plek, een systeem van grote en kleine tuinen, fonteinen, visvijvers. De tuinen dateren uit de Middeleeuwen toen werden de wijngaarden en boomgaarden uitgebreid tot het noorden van het apostolisch paleis.

Een goedkoop hotel in Rome vind je hier want wij bieden het laagste tarief. Vind u voor de dag van aankomst het hotel ergens anders toch goedkoper dan betalen wij het verschil aan u terug. U hoeft niet alle sites meer door te zoeken want bij ons heeft u altijd een goedkoop hotel in Rome voor het laagste tarief. Boek nu dus zonder het risico dat u teveel betaald.

Goedkoop vliegtickets boeken van alle maatschappijen kunt u hier doen en wilt u ook goedkoop een auto huren dan kunt u voor diverse aanbieders hier terecht.