Goedkoop hotel in Barcelona


Citytrip met goedkoop hotel in Barcelona

Een stedentrip of vakantie naar Barcelona

Voor het maken van een stedentrip is Barcelona al jaren populair bij de Nederlandse vakantieganger, en dat is niet voor niets! Wandelend door het centrum van Barcelona ziett u tussen de vele statige gebouwen opeens een gevel die elke beschrijving tart,  werk van architect Gaudi. Zijn bouwwerken zoals de nog steeds onvoltooide Sagrada Familia en de talrijke historische monumenten die de stad rijk zijn, maken Barcelona tot het grooste openluchtmuseum aan de Middellandse Zee. 

 

De Ramblas mag u bij een stedentrip of een weekend weg naar Barcelona niet vergeten. Barcelona’s beroemste boulevard heeft weer heel andere genoegens te bieden. Vanaf de haven tot de Plaza de Catalunya wisselen hotels, winkels, marktjes terassen en restaurantjes elkaar af. Vergeet ook geen bezoek te brengen aan Camp Nou en Port Vell wat een belangrijke toeristische trekpleister is met het Maremàgnum (een winkelcentrum die behalve winkels ook een bioscoop, bars en restaurants heeft), IMAX Port Vell en Europa's grootste aquarium met daarin 8000 vissen en 11 haaien in 22 bassins gevuld met zes miljoen liter zeewater. Een voetgangersbrug, Rambla de Mar, verbindt de Ramblas met Port Vell.  


Goedkoop vliegtickets boeken van alle maatschappijen kunt u hier doen en wilt u ook goedkoop een auto huren dan kunt u voor diverse aanbieders hier terecht.